Prono: Brighton laatste match eerste periode

Prono: Brighton laatste match eerste periode

Zaterdag vindt de laatste match van de eerste periode van de prono al plaats. Daarna gaan we natuurlijk verder met het algemene klassement en voor periode twee starten we met een propere lei tegen Everton. 

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Brighton

zaterdag 30 november, 16u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Napoli zorgde opnieuw voor slechte punten voor de prono. Het werd 1-1 op Anfield. Bovendien pakte Klopp totaal onverwacht de eerste gele kaart. Nadien volgden wel nog Robertson, Coulibaly en Allan. Lage scores dus. Robertson en Alexander-Arnold gaven geen assists, die vraag leverde toch nog enkele puntjes op voor de meesten. 

Er waren vijf dagwinnaars met 4/10. Leider Bonte Benny was één van de dagwinnaars en lijkt periode 1 op zak te hebben. 

> stand prono <

YNWA!