Liverpool speelt gelijk tegen stug Napoli

Liverpool speelt gelijk tegen stug Napoli

Liverpool FC – Napoli 1-1

Liverpool FC heeft gelijk gespeeld tegen een heel defensief ingesteld Napoli. Net als in de heenmatch, probeerden de Italianen de match dood te maken en te loeren op die ene dodelijke counter. En die kwam er ook in de 21ste minuut. Dries Mertens haalde Virgil van Dijk neer en glipte dan door de buitenspelval en scoorde. Meteen de eerste en de laatste kans voor Napoli. 

Het was zoeken naar gaten in de muur voor de Reds. In de 65ste minuut kopte Dejan Lovren de verdiende gelijkmaker binnen, maar verder kwam LFC niet meer. Door het gelijkspel blijft Liverpool eerste in de groep, voor Napoli en Salzburg. 

Liverpool: Alisson, Gomez (57′ Oxlade-Chamberlain), Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho (19′ Wijnaldum), Milner (78′ Alexander-Arnold), Henderson, Mane, Salah, Firmino.