Prono: woensdag Napoli, einde periode 1 nadert

Prono: woensdag Napoli, einde periode 1 nadert

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Napoli

woensdag 27 november, 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen Palace maakte de gele kaart van Fabinho het verschil. Verder was iedereen heel braaf. Leider Bonte Benny en De Cauwer Mario gokten ook de uitslag (1-2) juist en haalden 9/10. Ze hadden alleen niet verwacht dat Kelly én Benteke zouden mogen meespelen. Bonte doet hierdoor een uitstekende zaak en lijkt de eerste periode op zak te hebben. De Cauwer klimt naar de tweede plaats, op zes punten van de leider. Kan iemand de kloof nog dichten tegen Napoli en Brighton? Daarna begint de tweede periode en volgt dus een nieuwe kans voor de Flemish Reds die het algemene klassement uit hun hoofd hebben gezet. 

> stand prono <

YNWA!