Jeugdploegen winnen doelpuntenrijke duels

Jeugdploegen winnen doelpuntenrijke duels

Liverpool U18 – Southampton 3-2

Ondanks een nipte overwinning tegen Southampton, ligt Liverpool FC uit de Premier League Cup U18. De jonge Reds eindigen tweede in hun groep, achter Manchester City. Owen Beck bezorgde LFC de zege met een late treffer. Voordien hadden Tyler Morton en Max Woltman al gescoord voor Liverpool. Scouser Harvey Davies stond voor het eerst in doel bij de U18. 

Liverpool U18: Davies, Bradley, Beck, Quansah, Savage, Clarkson (Cain, 45), Hill, Morton (Wilson, 85), Woltman, Corness, Norris (Walls, 75).

 

Liverpool U23 – Brighton 5-3

De U23 van Liverpool FC blijft oprukken in de Premier League 2 na een zwakke seizoensstart. Dankzij een negen op twaalf klimt LFC naar de vijfde plaats. Tegen Brighton stonden de Reds lang 4-0 voor, maar uiteindelijk eindigde de partij nog op 3-5. Curtis Jones scoorde twee keer. De andere doelpunten kwamen van Harvey Elliott, Luis Longstaff en Isaac Christie-Davies

Liverpool U23: Winterbottom, Gallacher, Larouci, Van den Berg, Clayton, Chirivella, Elliott, Dixon-Bonner (Cain, 74), Longstaff (Varesanovic, 85), Christie-Davies (Clarkson, 80), Jones.