Prono: dinsdag opnieuw tegen Genk

Prono: dinsdag opnieuw tegen Genk

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Genk

dinsdag 5 november, 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Liverpool FC heeft het opnieuw gedaan, gewonnen in blessuretijd. En dat levert punten op voor de prono, iedereen had de Reds gewonnen gezet. Er vielen drie gele kaarten, ook dat zat snor. Het opstellen van Lallana voorkwam een perfecte score voor Souveryns Steven, maar 9/10 blijft knap. Lovren was de tweede oudste Liverpoolspeler aan de aftrap. Leider Bonte Benny ziet zijn voorsprong opnieuw krimpen, maar hij houdt nog steeds stand. 

> stand prono <

YNWA!