Prono: Zaterdag op bezoek bij de Villains

Prono: Zaterdag op bezoek bij de Villains

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Aston Villa – Liverpool FC

zaterdag 2 november, 16u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Liverpool en Arsenal maakten er een verrassend spektakel van in de League Cup. Er was de waanzinnige uitslag, 5-5, die niemand had verwacht. En dan ook nog eens de opstellingen, Klopp liet al zijn basisspelers rusten. Het antwoord op vraag 3 was dus 0. Velen hadden wel iets in die buurt verwacht, maar sommigen sloegen de bal hier toch helemaal mis. Grote verschillen dus bij de prono! Ook de jongste speler aan de aftrap zorgde voor puntengewin voor de juiste gokkers. Iedereen die op Alexander-Arnold (rust) of Hoever (internationaal voetbal) gokte was er aan voor de moeite. Elliott was de jongste (3 punten), gevolgd door Van den Berg (2 punten) die een half jaar jonger is dan Williams. Alle andere Liverpoolspelers aan de aftrap waren goed voor één punt. Kiezen voor de zekerheid van Gomez was dus ook een optie. 

In de stand lijkt het er op dat het terug spannend kan worden. Leider Bonte Benny ziet alle achtervolgers dichterbij sluipen. 

> stand prono <

YNWA!