Prono: woensdag Champions League in Genk

Prono: woensdag Champions League in Genk

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Racing Genk – Liverpool FC

woensdag 23 oktober, 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Het was een teleurstellende topper op Old Trafford. De strijd tussen de rivalen is niet meer wat het geweest is. Enkel Fabinho pakte een gele kaart, opmerkelijk dat slechts een handvol Flemish Reds daar op gokte. Ook op een gelijkspel hadden slechts weinigen hun eieren gelegd, en zelfs niemand op 1-1. Lage scores voor de prono dus! De meesten konden wel wat sprokkelen door voor zes Engelsen (Henderson, Alexander-Arnold, Young, Maguire, Rashford en Wan-Bissaka) aan de aftrap te gaan, al sloegen anderen de bal ook daar serieus mis dit keer. Leider Bonte Benny en De Cauwer Mario deden het nog behoorlijk met 6/10 en zijn de winnaars van de speeldag.

> stand prono <

YNWA!