Lallana redt een punt voor Liverpool

Lallana redt een punt voor Liverpool

Man Utd – Liverpool 1-1

In een barslechte wedstrijd tussen Man Utd en Liverpool FC speelde de VAR een cruciale rol. Hij keurde het doelpunt van Marcos Rashford goed, ondanks een overtreding op Divock Origi. Aan de overkant zag hij wel dat Sadio Mané hands maakte in de aanloop naar zijn goal. Hierdoor bleef het lang 1-0 in een match met amper kansen. Vijf minuten voor tijd kon invaller Adam Lallana dan toch een voorzet van Andrew Robertson in doel tikken en een punt redden voor de Reds. Na het gelijkspel op Old Trafford staat Liverpool zes punten voor op eerste achtervolger Manchester City.

Mohamed Salah ontbrak vanwege een blessure, maar hij zou tegen Racing Genk terug inzetbaar zijn. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson (71′ Lallana), Wijnaldum (82′ Keita), Mane, Origi (60′ Oxlade-Chamberlain), Firmino.