Prono: zaterdagmiddag tegen Sheffield United

Prono: zaterdagmiddag tegen Sheffield United

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Sheffield Utd – Liverpool FC

zaterdag 28 september, 13u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Blijkbaar zijn er met sommige toestellen problemen om de file te openen. Je mag ook altijd mailen naar dekoyves@gmail.com

De vragen:

1. Wie wint de match? (bij bekermatchen telt de stand voor de strafschoppenreeks) *
 
Liverpool – tegenstander – gelijkspel
 
2. Wat is de juiste score? (bij bekermatchen telt de stand voor de strafschoppenreeks) *
 
3. Welke speler is de jongste speler aan de aftrap bij Liverpool FC? *
 
4. Hoeveel assists geven Robertson en Alexander-Arnold samen? *
 

Opnieuw won Liverpool volgens de verwachtingen. Het werd 0-2, de meesten hadden een iets ruimere zege verwacht. Met Lallana, Gomez en Milner stonden drie spelers aan de aftrap die ook tegen Chelsea in actie waren gekomen, niet toevallig de drie invallers in die match. Pep Lijnders had de voorbije dagen al verschillende hints gegeven in verband met de opstelling tegen MK Dons. Toch wist niet iedereen dat Elliott de jongste Liverpoolspeler aan de aftrap zou worden, gevolgd door Hoever. Er werd wel nog vaak één puntje gepakt met Kelleher, Jones, Gomez en Brewster. 

Verschillende Flemish Reds gaven twee keer hun prono in, vier keer leverde dat een beter resultaat op, drie keer een slechtere score. Eén deelnemer was te laat. Vergeet niet dat uw prono twee uur voor de aftrap moet binnen zijn om zeker geldig te zijn! Ik kan een oogje dicht knijpen als je een paar minuten te laat bent, maar als de opstelling bekend is, is het echt te laat! 

Beste van de dag was een trio met 8/10: Bruyneel Jayson, Smith Rob en Maeremans Kenny. In de stand blijft Bonte Benny koploper. Wie doet een aanval op zijn leidersplaats? 

> stand prono <

YNWA!