Kansen voor de jeugd tegen MK Dons

Kansen voor de jeugd tegen MK Dons

Liverpool FC mist tegen MK Dons een aantal topspelers. Alisson Becker en Divock Origi zijn nog bezig aan hun rehabilitatie. Sadio Mané is geblesseerd na een ijsbeen, maar zal dit weekend wel terug fit zijn. Xherdan Shaqiri heeft dan weer een scheurtje in zijn kuit opgelopen. 

De kans is groot dat Caoihim Kelleher in doel zal staan en Rhian Brewster zou waarschijnlijk starten in de aanval. Het is nog niet duidelijk welke jongeren nog speeltijd zullen krijgen, maar er zullen zeker een aantal jonge talenten in de kern zitten. De bekermatch wordt ook een kans voor enkele spelers die dit seizoen nog niet veel speelden om zich te tonen. Dejan Lovren en Joe Gomez zullen haast zeker aan de aftrap verschijnen, net als Adam Lallana. De kans bestaat dat ook Naby Keita er bij is, hij is terug inzetbaar. Volgens assistent Pep Lijnders zal het zeker geen te jeugdig elftal worden. De jongeren die spelen zullen er klaar voor zijn en geflankeerd worden door meer ervaren ploegmaats.