Liverpool maakt selectie Champions League bekend

Liverpool maakt selectie Champions League bekend

Jurgen Klopp heeft zijn selectie gemaakt voor de Champions League. Opmerkelijk is dat Andy Lonergan op de A-lijst prijkt. Liverpool FC heeft nog geen duidelijkheid geschept over de duur van het contract van de veteraan.

Op lijst B staan de spelers die geboren zijn na 1 januari 1998 en sinds hun 15de verjaardag minstens twee achtereenvolgende seizoenen voor de club hebben gespeeld. De B-lijst mag op elk moment aangevuld worden, maar de speler moet voor middernacht de dag voor de wedstrijd op de lijst staan om speelgerechtigd te zijn. Zo zou Klopp bijvoorbeeld Ki-Jana Hoever of andere youngsters op elk moment aan de lijst kunnen toevoegen. 

Nathaniel Clyne en Paul Glatzel staan niet op de lijst omdat ze langdurig in de ziekenboeg zitten. 

Lijst A: Alisson, Elliott, Firmino, Salah, Gomez, Henderson, Keita, Lallana, Lonergan, Lovren, Mane, Matip, Milner, Origi, Oxlade-Chamberlain, Robertson, Adrian, Shaqiri, Fabinho, Van den Berg, Van Dijk, Wijnaldum.

Lijst B: Alexander-Arnold, Brewster, Jones, Kane, Kelleher, Larouci, Lewis.