Trio mag niet mee naar Evian nadat toppers terug aansluiten

Trio mag niet mee naar Evian nadat toppers terug aansluiten

Liverpool Fc is vertrokken naar Evian voor een trainingskamp. Woensdag spelen ze hun laatste vriendenmatch in de voorbereiding, in Genève tegen Lyon. Jurgen Klopp neemt 29 spelers mee op de oefenstage. Daaronder ook de hervattende Alisson Becker, Roberto Firmino, Mohamed Salah, Naby Keita en Xherdan Shaqiri. Enkel Sadio Mané heeft de trainingen nog niet hervat. 

Hierdoor moesten enkele spelers de groep verlaten omdat deze anders te groot werd. Nathaniel Phillips, Curtis Jones en Ben Woodburn trainen terug mee met de U23. Ook Ryan Kent blijft in Liverpool, hij is nog steeds ziek. Naast Kent ontbreken ook de geblesseerden Nathaniel Clyne en Paul Glatzel

Ploeg voor Evian: Alexander-Arnold, Alisson, Brewster, Duncan, Elliott, Fabinho, Firmino, Gomez, Henderson, Hoever, Keita, Lallana, Larouci, Lewis, Lonergan, Lovren, Matip, Mignolet, Milner, Ojrzynski, Origi, Oxlade-Chamberlain, Robertson, Salah, Shaqiri, Van den Berg, Van Dijk, Wijnaldum, Wilson.