Klopp herhaalt dat hij geen dure aankopen zal doen

Klopp herhaalt dat hij geen dure aankopen zal doen

Tijdens een persconferentie kreeg Jurgen Klopp opnieuw de vraag om een transferupdate en de Duitser herhaalde dat Liverpool FC geen grote inkomende transfers zal doen.

Klopp: “We zijn heel ontspannen en zien wel wat er gebeurt. We hebben de voorbije twee jaar veel geïnvesteerd in de ploeg en kunnen dat niet blijven doen. Er zijn maar een paar clubs die elk jaar 200 of 300 miljoen kunnen uitgeven, Real Madrid, Barcelona, PSG en Manchester City. Maar we zijn heel tevreden met de huidige spelerskern. Er is misschien één positie waarvoor we iemand kunnen gebruiken. Maar er is geen druk om iemand te kopen. We hebben voor alles een oplossing beschikbaar. Ik kijk echt uit naar het nieuwe seizoen. Het wordt opnieuw heel opwindend.”