Lonergan op proef mee naar Amerika

Lonergan op proef mee naar Amerika

Andy Lonergan traint mee bij Liverpool FC. De 35-jarige doelman zat zonder club sinds zijn contract bij Middlesbrough afliep. Hij zal met LFC meevliegen naar Amerika en samen trainen met keepers Simon Mignolet, Daniel Atherton en de 16-jarige Jakub Ojrzynski. Liverpool heeft momenteel weinig beschikbare doelmannen. Alisson Becker is nog op vakantie terwijl Caoimhin Kelleher en Vitezslav Jaros geblesseerd zijn. Na de Amerikaanse stage wordt de situatie opnieuw geëvalueerd.

De Engelse en Nederlandse internationals stappen mee het vliegtuig richting Amerika op. De Braziliaanse en Afrikaanse spelers van LFC zullen later aansluiten. Jurgen Klopp neemt in totaal 29 spelers mee op oefenkamp. 

Liverpool travelling squad: Clyne, Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Gomez, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Mignolet, Brewster, Robertson, Origi, Matip, Kent, Lewis, Phillips, Jones, Hoever, Ojrzynski, Duncan, Woodburn, Wilson, Larouci, Alexander-Arnold, Van den Berg, Atherton, Lonergan.