Liverpool oefende tegen de bus van Bradford

Liverpool oefende tegen de bus van Bradford

Bradford – Liverpool FC 1-3

Liverpool FC heeft relatief vlot de maat genomen van Bardford. Voor rust scoorde James Milner twee keer. Eerst kon hij de keeper verrassen met een afgeweken schot, iets later zette hij een strafshop om na een fout op Ryan Kent. De Reds bleven drukken en kansen creëren, maar Richard O’Donnel bracht een paar keer redding. Rhian Brewster scoorde vlak voor rust dan toch de 0-3.

Na de pauze parkeerde Bradford de bus voor doel. Met zes verdedigers en drie verdedigende middenvelders hielden ze de ruimte heel klein. Liverpool kreeg zo veel balbezit, maar weinig kansen. Curtis Jones en Liam Millar waren een paar keer dicht bij een doelpunt, maar plots brak Bradford uit en kreeg het een strafschop. Simon Mignolet dook naar de verkeerde hoek en zo werd het 1-4. 

First-half team: Mignolet, Clyne, Phillips, Lovren, Larouci, Milner, Lallana, Oxlade-Chamberlain, Wilson, Kent, Brewster.

Second-half team: Mignolet (Atherton), Hoever, Matip, Gomez, Lewis, Fabinho, Woodburn, Jones, Duncan, Origi, Millar.