Liverpool ziet verschillende doelmannen uitvallen

Liverpool ziet verschillende doelmannen uitvallen

Vitezslav Jaros heeft een elleboogblessure opgelopen en zal enkele weken buiten strijd zijn. Hierdoor beschikt Jurgen Klopp momenteel nog over twee fitte doelmannen: Simon Mignolet en Daniel Atherton. Eerder raakte ook Caoimhin Kelleher al geblesseerd. Kamil Grabara en Alisson Becker zijn nog niet terug na een toernooi met hun nationale ploegen. 

Ook Paul Glatzel ligt in de lappenmand, hij raakte tegen Tranmere zwaar geblesseerd aan zijn knie. Klopp heeft wel al aangegeven dat Glatzel bij zijn terugkeer opnieuw zal mogen meetrainen met de A-kern. Hij wordt tegen Bradford vervangen door Canadees international Liam Millar

Andy Robertson zal over enkele weken terug aansluiten bij de groep na een operatie aan zijn hand. Xherdan Shaqiri is iets langer buiten strijd met een spierscheur. 

Sepp van de Berg kan voorlopig ook nog geen wedstrijden afwerken omdat de FIFA de aansluiting van de 17-jarige verdediger nog niet in orde heeft gebracht. De Engelse en Nederlandse internationals sluiten aan tijdens de stage in Amerika, de Braziliaanse en Afrikaanse spelers volgen later. Brazilië won pas de Copa America terwijl de Afrika Cup nog bezig is.