Prono: twee eindwinnaars en twee periodewinnaars!

Prono: twee eindwinnaars en twee periodewinnaars!

De prono van 2018-2019 kende een ongelooflijk spannend slot. Uiteindelijk krijgen we twee eindwinnaars en de derde periode werd ook door twee Flemish Reds gewonnen. Met maar liefst 116 deelnemers die minstens één keer deelnamen, werd dit ook een recordeditie!

In de finale tegen Tottenham, won Liverpool. Dat had bijna iedereen correct, maar slechts enkelen hadden op 2-0 gegokt. Dat Divock Origi zou scoren, had niemand voelen aankomen. De goal van Mohamed Salah was dus cruciaal voor het dagsucces. Voor een keer gaven zowel Trent Alexander-Arnold als Andrew Robertson geen assist, maar wel Joel Matip. Het juiste antwoord op de vraag was dus nul. Met 9/10 was Ian Tuyten de topper van de dag. 

Maar het belangrijkste was natuurlijk wie de eindwinnaar zou worden. De plaats op een busreis voor volgend seizoen zal gedeeld moeten worden door twee deelnemers. Ongelooflijk. Zowel Bonte Magali en Maeremans Davy verzamelden maar liefst 255 punten! We gaan ze natuurlijk niet same op één zitje zetten, maar volgens de reglementen wordt de prijs gedeeld door de twee winnaars. Beiden zullen dus 50% korting krijgen op een busreis volgend seizoen. 

De derde periode was ook enorm spannend. De Cauwer Mario en Van Kerrebroeck Patrick gaven elkaar geen puntje ruimte en delen de periodetitel. Dus ook hier wordt de prijs gedeeld door twee Flemish Reds, beide 25 euro korting op een busreis volgend seizoen. 

Bonte Magali won de eerste twee periode, maar iedereen kan slechts één prijs winnen per seizoen. Hierdoor vallen ook de derde en de vierde in de eindstand in de prijzen. Dat betekent dus 50 euro korting op een busreis voor Tuyten Gino en Roland Filip

 

> eindstand prono 2018-2019 <

 

Een overzicht

Bonte Magali 50% korting op een busreis

Maeremans Davy 50% korting op een busreis

Tuyten Gino 50 euro korting op een busreis

Roland Filip 50 euro korting op een busreis

De Cauwer Mario 25 euro korting op een busreis

Van Kerrebroeck Patrick 25 euro korting op een busreis

 

Proficiat aan alle winnaars!

Jullie zullen gecontacteerd worden door iemand van het bestuur van de Flemish Reds.

YNWA!