Klopp kiest zijn 23 spelers voor de finale van de Champions League

Klopp kiest zijn 23 spelers voor de finale van de Champions League

Jurgen Klopp heeft de 23 namen bekend gemaakt van de spelers die in de kern zitten voor de finale van de Champions League. Naast elf starters, mogen er ook twaalf invallers op de bank zitten. Naby Keita is er niet bij, hij is onvoldoende hersteld van zijn spierblessure. Roberto Firmino raakte wel tijdig speelklaar. Naast Keita vallen ook youngsters Ben Woodburn en Curtis Jones naast de kern. Zij trainden wel de hele voorbereiding met de groep mee. 

Liverpool squad: Alexander-Arnold, Alisson, Brewster, Fabinho, Firmino, Gomez, Henderson, Kelleher, Lallana, Lovren, Mane, Matip, Mignolet, Milner, Moreno, Origi, Oxlade-Chamberlain, Robertson, Salah, Shaqiri, Sturridge, Van Dijk, Wijnaldum.