Prono: ontknoping tijdens finale Champions League op 1 juni!

Prono: ontknoping tijdens finale Champions League op 1 juni!

De laatste match van dit seizoen is de finale van de Champions League op 1 juni tegen Tottenham. Tijd genoeg om de prono in te geven!

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Tottenham

zaterdag 1 juni, 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen Wolves won Liverpool, zoals bijna algemeen verwacht. Het werd 2-0. Tot daar alles ok. Alleen Mané scoorde en zorgde dus voor een enorm verschil voor de mensen die op hem gegokt hebben. Het meest opmerkelijke feit van de speeldag. Van de thuisploegen wonnen alleen Crystal Palace en Liverpool FC. Niemand had dit in zijn/haar glazen bol gezien. Vier voorspellers haalden wel 7/10. 

Bonte Magali stond al sinds november op kop in de algemene stand, maar moet één speeldag voor het einde de leiding laten aan Maeremans Davy. Het verschil bedraagt wel amper één puntje. Dat wordt dus een spannende finale! Tuyten Gino kan in theorie ook nog winnen, maar hij moet al zeven punten ophalen. 

Ook de derde periode is razend spannend. De Cauwer Mario moet plots Van Kerrebroeck Patrick naast zich dulden op kop. Mits een perfecte score en een offday voor dit duo, kunnen nog een tiental anderen dromen van een waterkansje. Toch maar zeker de prono niet vergeten en de vragen goed lezen!

> stand prono <

YNWA!