Prono: zondag 12 mei moet het gebeuren in de Premier League

Prono: zondag 12 mei moet het gebeuren in de Premier League

Liverpool FC speelt zondag zijn laatste match in de Premier League dit seizoen. De aftrap is om 16u00. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap. Vergeet het zeker niet. Hierna is er nog maar één match, de finale van de Champions League. 

> prono ingeven <

Iets meer dan de helft van de deelnemers aan de prono had Liverpool FC niet gewonnen gezet. Slechts twee Flemish Reds hadden op 4-0 gegokt. De scores lagen dan ook ver uiteen. De usual suspects scoorden niet, dus de Origi-fans deden een goede zaak. Niemand had Wijnaldum opstaan als doelpuntenmaker. Er vielen vijf gele kaarten, relatief veel voor een match van Liverpool. Wassenaar Christel wint de speeldag met een straffe 7/10. 

In de stand blijft Maeremans Davy één luttel puntje achter Bonte Magali hangen. Tuyten Gino kruipt dichterbij. Kan hij er nog een driestrijd van maken? De eerste negen in de stand kunnen in theorie nog de eindzege pakken, maar dan moet het wel extreem meezitten. 

In de derde periode wordt het enorm spannend met nog twee wedstrijden voor de boeg. De Cauwer Mario blijft koploper, maar ziet een heel roedel achtervolgers naderbij sluipen. 

> stand prono <

YNWA!