Liverpool mist Salah en Firmino tegen Barcelona

Liverpool mist Salah en Firmino tegen Barcelona

Jurgen Klopp kan in de terugmatch van de halve finale van de Champions League tegen Barcelona geen beroep doen op Mohamed Salah en Roberto Firmino. Firmino heeft al enkele weken last van een spierblessure, terwijl Salah tegen Newcastle uitviel na een botsing met de doelman. De Egyptenaar heeft een hersenschudding en mag niet spelen van de medische dienst. Salah zal normaal wel mogen meespelen tegen Wolves op de laatste speeldag van de Premier League. Voor Firmino is het afwachten hoe de blessure evolueert. 

Liverpool moet tegen Barcelona een 3-0 nederlaag ophalen dinsdag. Klopp heeft de hoop niet opgegeven: “We gaan proberen te winnen. En als de kans zich voordoet om nog door te stoten, moeten we daar vol voor gaan. Het is een lang en zwaar seizoen geweest, en er is minstens nog een kleine kans om het nog te verlengen.”