U18 wint opnieuw van City, maar moet nu extreem zwaar uithalen in slotmatch

U18 wint opnieuw van City, maar moet nu extreem zwaar uithalen in slotmatch

Liverpool U18 – Man City 1-0

Nadat de U18 van Liverpool FC de jeugd van Manchester City versloeg in de finale van de FA Youth Cup, wonnen de jonge Reds nu ook de competitiematch. Jack Bearne scoorde al vroeg de enige goal van de partij.

Hierdoor behouden de Reds nog een waterkans op de titel. Doordat Derby zijn laatste match met 6-0 won van Wolves, wordt kampioen spelen echter heel moeilijk. Liverpool zou zijn slotwedstrijd al met tien doelpunten verschil moeten winnen. Tegen Middlesbrough, vijfde in de stand, lijkt dit een onmogelijke opgave. 

Liverpool U18: Jaros, N. Williams, R. Williams, Savage, Boyes, Larouci, Ritaccio (Sharif, 64), Dixon-Bonner (Clarkson, 52), Bearne, Longstaff, Duncan (O’Rourke, 86).