Prono: vrijdagavond thuis tegen Huddersfield

Prono: vrijdagavond thuis tegen Huddersfield

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Huddersfield

vrijdag 26 april, 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Liverpool won en dat had iedereen juist! De 0-2 werd relatief weinig gespeeld. Er vielen amper twee gele kaarten, de eerste voor Gunnarsson, de tweede voor Milner. Door de blessure van Fabinho werd het spannend. Milner viel net niet op tijd in. Hierdoor slechts één wissel voor de 75ste minuut. 

Leider Bonte Magali slaat nog eens toe en loopt terug uit op eerste achtervolger Maeremans Davy. Wel ziet ze dagwinnaar Tuyten Gino dichterbij sluipen. Die deed het super met 8/10. In de derde periode verstevigt De Cauwer Mario zijn greep op de leiding. 

> stand prono <

YNWA!