Prono: Fulham away op zondag

Prono: Fulham away op zondag

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Fulham – Liverpool FC

zondag 17 maart, 15u15

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

De wedstrijd tussen Liverpool en Bayern was een moeilijk voorspelbare. Dat zien we ook aan de uiteenlopende scores voor de prono van 1/10 tot 8/10. Liverpool won met 1-3, er werd geen enkele strafschop getrapt of gemist en Fabinho was de verrassende eerste invaller. Daarna kwam Coman, gevolgd door Lallana, Origi, Sanchez en Goretzka.

Maeremans Kenny was de beste met 8/10 en komt gelijk met Dominczak Yannick aan de leiding in de derde periode. Hij maakt in één klap een achterstand van vijf punten goed. Zo snel kan het gaan! In de algemene stand blijft Bonte Magali een riante voorsprong verdedigen, maar ze ziet enkele achtervolgers knabbelen aan hun achterstand. 

> stand prono <

YNWA!