Prono: derde periode start met Merseyside derby!

Prono: derde periode start met Merseyside derby!

De derde en laatste periode van dit seizoen start met de Merseyside Derby. Zondag 3 maart maakt Liverpool FC de verplaatsing naar Everton. De aftrap is om 17u15. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap. Laat deze kans niet liggen. De winnaar van de derde periode wint een kortingsbon van 50 euro op een busreis van de Flemish Reds. 

> prono ingeven <

Tegen Watford won Liverpool met 5-0, een uitslag die niemand had verwacht. Iedereen had wel de zege zien aankomen. Hierdoor liggen alle scores tussen 2 en 8 op 10. Een mooie speeldag met zes dagwinnaars met 8/10. Mane scoorde de eerste goal, Origi was de tweede goalgetter en Van Dijck deed zijn duit in het zakje. Er stonden drie Belgen op het wedstrijdblad: Mignolet, Origi en Kabasele.

Na de eerste periode rijft Bonte Magali ook de tweede binnen. Proficiat! Dit betekent dat de tweede plaats in de eindrangschikking goed is voor een waardebon van 50 euro op een busreis van de Flemish Reds. En indien Bonte Magali de eerste plaats zou vasthouden tot het einde, zou het nummer drie ook in de prijzen vallen. En natuurlijk de winnaar van de derde periode. Die start tegen Everton! Waag uw kans! 

> stand prono <

YNWA!