Liverpool neemt vlot de maat van Watford

Liverpool neemt vlot de maat van Watford

Liverpool FC – Watford 5-0 

Liverpool FC blijft koploper in de Premier League na een vlotte zege tegen Watford. De Reds speelden met veel overgave en maakten Watford in de slotfase helemaal af. Sadio Mane scoorde twee keer voor rust, Virgil van Dijck twee keer in de slotfase.

Het was aanvankelijk even aftasten, maar in de tiende minuut kopte Mane een voorzet van Trent Alexander-Arnold in doel. Tien minuten later verdubbelde hij de voorsprong met een sublieme hakbal. De wedstrijd brak helemaal open. Mohamed Salah was een constante dreiging en trapte tegen de paal. 

Na rust gingen de Reds op hun elan verder en Divock Origi trapte de 3-0 binnen na een knappe actie. Liverpool bleef kansen creëren, maar ook Alisson Becker moest een paar keer zijn kunsten tonen. Tien minuten voor tijd kopte Van Dijck een hoekschop van Alexander-Arnold tegen de netten, de derde assist van de rechtsback. Twee minuten later kopte hij opnieuw raak, dit keer op voorzet van Andrew Robertson

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum (Keita), Milner (Henderson), Mane (Lallana), Salah, Origi.