Ejaria en Awoniyi scoren voor hun ploegen

Ejaria en Awoniyi scoren voor hun ploegen

Zoals meestal was er de afgelopen dagen wisselend geluk voor de uitgeleende spelers van Liverpool FC. Taiwo Awoniyi verkeert in bloedvorm en scoorde tegen Lokeren al zijn vijfde goal in zes matchen voor Moeskroen. Ook Ovie Ejaria wist de weg naar de netten te vinden. Hij speelde met Reading 1-1 gelijk tegen Rotherham. Nathaniel Clyne speelde de hele partij met Bournemouth tegen Wolves, ook daar werd het 1-1. Ook in League One werd het 1-1 Herbie Kane met Doncaster Rovers tegen Scunthorpe.  

Marko Grujic speelde een sterke match tegen Bayern Munchen, maar verloor met Hertha met het kleinste verschil tegen de tegenstander van Liverpool FC in de Champions League. Liam Millar mocht acht minuten meespelen bij Kilmarnock, dat met 1-0 verloor van Livingston. Allan Rodrigues de Souza mocht dertien minuten voor tijd invallen bij Fluminense, dat 2-0 won van Bangu. Harry Wilson verloor met Derby met 1-0 van Forest. Hij werd na 71 minuten spelen gewisseld. Ryan Kent mocht een uur meedoen bij Rangers, maar had wel de assist gegeven voor de eerste goal. De ploeg van Steven Gerrard won met 5-0 van Hamilton. 

Kamil Grabara verdedigde het doel van Aarhus, maar moest zich twee keer omdraaien tegen Midtjylland en verloor met 2-1. Loris Karius slikte dan weer drie tegengoals in de topper tussen Besiktas en Fenerbahce. Het werd uiteindelijk 3-3 nadat Besiktas na rust een 3-0 voorsprong uit handen gaf.