Liverpool wint eindelijk in Premier League Cup

Liverpool wint eindelijk in Premier League Cup

Bournemouth – Liverpool U23 0-2

Na één nederlaag en vier gelijke spelen heeft Liverpool U23 eindelijk zijn eerste zege in de Premier League Cup geboekt. Tegen leider Bournemouth wonnen de jonge Reds met 0-2. Hierdoor wippen ze naar de tweede plaats. Als Burnley en West Brom tegen elkaar gelijk spelen, stoot Liverpool door naar de volgende ronde. Tegen Bournemouth scoorden Glen McAuley en invaller Paul Glatzel. Die was in de 63ste minuut ingevallen voor Ben Woodburn. Voor Woodburn was het zijn eerste match voor de U23 dit seizoen na een uitleenbeurt en een blessure. 

Liverpool U23: George, Randall (Gallacher, 75), Juanma, Whelan, Johnston, Coyle (Cain, 75), Woodburn (Glatzel, 63), Sharif, McAuley, Christie-Davies, Lewis.