Prono: zaterdag thuis tegen Bournemouth

Prono: zaterdag thuis tegen Bournemouth

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Bournemouth

zaterdag 9 februari 2019, 16u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen West Ham werd het opnieuw 1-1, niemand had dit verwacht. Sadio Mané scoorde opnieuw de eerste goal, maar de rest liet het opnieuw afweten. En er stonden zes Engelsen aan de aftrap: Milner, Lallana, Fredericks, Cresswell, Noble en Antonio. Met 7/10 deed Vandenbon Roland het uitstekend. Leider Bonte Magali deed alweer een uitstekende zaak en loopt verder uit op de naaste concurrenten. De voorsprong begint er mooi uit te zien. Wie slaat nog terug? 

> stand prono <

YNWA!