Liverpool geeft opnieuw voorsprong uit handen

Liverpool geeft opnieuw voorsprong uit handen

West Ham – Liverpool FC 1-1

Liverpool FC ziet Manchester City naderen tot op drie punten na een tweede gelijkspel op rij. Net als tegen Leicester, kwamen de Reds al vroeg op voorsprong via Sadio Mané. Dit dankzij knap voorbereidend werk van Adam Lallana en James Milner. Maar via een ingestudeerd nummertje op een vrije trap kwam West Ham terug langszij. Iedereen liet zich verrassen en Michail Antonio werkte af. 

Liverpool had opnieuw veel balbezit en enkele halve kansjes, maar echt gevaarlijk werd het nooit. In blessuretijd kreeg invaller Divock Origi dan toch een uitgelezen kans om te scoren, maar hij trapte recht op doelman Lukasz Fabianski

Liverpool: Alisson, Milner, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Keita, Lallana (Shaqiri), Mane, Salah, Firmino (Origi).