Prono: West Ham op maandag 4 februari

Prono: West Ham op maandag 4 februari

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

West Ham – Liverpool FC

maandag 4 februari 2019, 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Niemand had verwacht dat Liverpool punten zou verliezen tegen Leicester. Gokken op Mané als eerste doelpuntenmaker en zeven Engelsen (Henderson, Chilwell, Maguire, Maddison, Albrighton, Gray en Vardy) aan de aftrap kon dus een groot verschil maken. De Cauwer Mario,  Reybrouck Dylan en Vangaeveren François deden dit foutloos en winnen de speeldag met 6/10. Leider Bonte Magali verzamelde slechts drie punten, maar geen enkele van haar naaste achtervolgers deed beter. 

> stand prono <

YNWA!