Prono: tijd tot woensdag 30 januari voor Leicester!

Prono: tijd tot woensdag 30 januari voor Leicester!

Geen excuses dit keer om de prono niet tijdig in te geven. We hebben elf dagen tijd om de batterijen op te laden. Op woensdag 30 januari speelt Liverpool FC thuis tegen Leicester City. De proo geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap. De aftrap is om 21u00. 

> prono ingeven <

Totaal onverwachte sensatie op Anfield, Liverpool won met 4-3. Iedereen had de winnaar juist, niemand de uitslag. Liverpool had veel kansen en vooral veel hoekschoppen: acht stuks. Veel verschillende doelpuntenmakers ook. Salah leverde twee punten op, Firmino en Mané elk één. Slechts één deelnemer aan de prono gokte op een andere speler dan dit trio. De punten liggen dan ook dicht bij elkaar, maar vier Flemish Reds steken er bovenuit met 7/10. Leider Bonte Magali pakte 6/10, niemand in de top tien deed beter. Ze loopt dus opnieuw uit en staat nu ook alleen op kop van de tweede periode. 

> stand prono <

YNWA!