Prono: zaterdag nieuwe kans tegen Crystal Palace

Prono: zaterdag nieuwe kans tegen Crystal Palace

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Crystal Palace

zaterdag 19 januari 2019, 16u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Liverpool won met het kleinste verschil van Brighton, veel kleiner dan de meesten hadden voorspeld. Alleen Bonte Magali had de uitslag juist en wint de speeldag met 8/10, samen met Wassenaar Christel. Bonte had ook Salah gegokt als doelpuntenmaker, maar zat iets naast de zeven hoekschoppen. Dit had Wassenaar wel juist. Bonte Magali blijft uiteraard ook leider in de stand en vergroot zelfs haar voorsprong. In de extreem spannende tweede periode staat ze nu gelijk met Roland Filip op kop. 

> stand prono <

YNWA!