Prono: zaterdag in Brighton

Prono: zaterdag in Brighton

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Brighton – Liverpool FC

zaterdag 12 januari 2019, 16u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

De match in Wolves was er eentje om snel te vergeten. Voor veel deelnemers aan de prono leverde het nul punten op door de nederlaag, slechts één gele kaart en de onverwachte wissels. Lovren eerst, dan Jota, dan een paar anderen waarvan alleen Sturridge gegokt werd. Toch konden Coninx Stef en Vandenbon nog 4 punten verzamelen en mooie sprongen maken in de klassementen. In de stand blijft Bonte Magali koploper, in de tweede periode Roland Filip. 

> stand prono <

YNWA!