Prono: maandag FA Cup in Wolves

Prono: maandag FA Cup in Wolves

Liverpool FC sluit een drukke eindejaarsperiode af met een duel in de FA Cup tegen Wolves. De match zal op maandagavond 7 januari 2019 gespeeld worden. De aftrap is om 20u45. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap. 

> stand prono <

Tegen Manchester City was een nederlaag niet echt verwacht. Bovendien werd er raar gewisseld en vielen er veel gele kaarten. Lage scores voor de prono dus, en zelfs veel nullen. De Crick Jurgen was de beste met 5/10. Niemand had opstaan dat Milner als eerst zou gewisseld worden. Later gingen ook Silva, Laporte, Kompany, Wijnaldum en Mane naar de kant. Gelukkig pakten velen een puntje met één van die laatste twee. Zes gele kaarten is veel voor een match van Liverpool FC. City speelde dan ook vuil en de Citizens waren al goed voor vier kaarten. 

In de stand blijft Bonte Magali koploper. Maeremans Davy sluipt wel terug dichterbij. In de spannende tweede periode grijpt Roland Filip de macht. 

> stand prono <

YNWA!