Prono: donderdag clash in Manchester City

Prono: donderdag clash in Manchester City

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Manchester City – Liverpool FC

donderdag 3 januari 2019, 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Liverpool won met 5-1 van Arsenal, een verwachte zege met een onverwacht groot verschil. Met Van Dijck en Wijnaldum stonden er twee Nederlanders aan de aftrap, ook al vrij voorspelbaar. En Firmino, Salah en Mane scoorden, maar de eerste kwam van Maitland-Niles. Hierdoor had iedereen best wel wat punten voor de prono, maar had niemand een echt hoge score. De overgrote meerderheid bleef steken op 6/10, maar drie Flemish Reds deden het net iets beter: Michiels Kevin, Smith Rob en Vansevenhant Steve.

Hierdoor natuurlijk amper beweging in de stand. Bonte Magali behoudt haar voorsprong en in de derde periode hebben we dezelfde drie leiders als voor Arsenal: Bonte Benny, Roland Filip en Tuyten Gino. 

> stand prono <

YNWA!