Hattrick voor Firmino tegen Arsenal

Hattrick voor Firmino tegen Arsenal

Liverpool – Arsenal 5-1

Liverpool FC heeft de topper tegen Arsenal gewonnen met 5-1, Roberto Firmino was goed voor een hattrick. Eerste achtervolger Tottenham verloor van Wolves. Hierdoor tellen de Reds al negen punten voorsprong.

De wedstrijd was goed begonnen voor Arsenal dankzij een vroeger treffer van Ainsley Maitland-Niles, maar Liverpool sloeg snel terug en trok het laken helemaal naar zich toe. Vier minuten na de 0-1 stond het al 2-1 na twee doelpunten van Firmino. Op het half uur liep LFC verder uit via Sadio Mane en nog voor rust scoorde Mohamed Salah vanaf de stip de 4-1. 

Na de pauze hadden de Reds de match onder controle en kregen ook nog kansen, maar het bleef bij één treffer. Dit keer mocht Firmino de strafschop omzetten en zijn hattrick vervolledigen.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson (Clyne), Fabinho, Wijnaldum (Lallana), Shaqiri, Mane (Henderson), Salah, Firmino.