Prono: vrijdagavond naar Wolves

Prono: vrijdagavond naar Wolves

Vrijdagavond wacht Liverpool FC een verplaatsing naar Wolves. Wie scoort daar de eerste goal? Welke Belgen krijgen we in beeld? Geef uw prono tijdig in. De aftrap is om 21u00. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Liverpool won tegen middenmoter Manchester United, vrij hoge punten voor de prono dus. De 3-1 werd relatief vaak juist gegokt en dat Klopp lang zou wachten om te wisselen was ook een berekende gok. Hij deed geen enkele wissel voor de 69ste minuut, al bracht hij Shaqiri slechts twee minuten te laat. Het was een brave “topper” met amper twee gele kaarten, voor Dalot en Lukaku. Niemand had dit in zijn glazen bol gezien. Toch wisten twee Reds 7/10 te scoren: Vansevenhant Tyeisha en Tuyten Gino. 

Slechts lichte verschuivingen in de standen. Bonte Benny blijft koploper in periode twee en Bonte Magali voert de algemene stand nog steeds aan. Ze heeft nu al zes matchen de leiding vast met een heel kleine voorsprong. 

> stand prono <

YNWA!