Prono: dinsdag D-day tegen Napoli

Prono: dinsdag D-day tegen Napoli

December is een drukke maand voor Liverpool FC. Dinsdag spelen de Reds alweer tegen Napoli. LFC moet winnen om door te stoten in de Champions League. Gaat dit lukken? Wat zijn jullie voorspellingen? De prono ingeven kan tot twee uur voor de aftrap. De aftrap is om 21u00.

> prono ingeven <

Liverpool FC begint op dreef te komen, eindelijk nog eens een ruime zege. Dat we gingen winnen, wist bijna iedereen, maar de 0-4 was onverwacht. Opnieuw was de ref zuinig met zijn kaarten, enkel Aké, Lerma en Fabinho pakten geel. Cooke verdiende rood, maar kreeg zelfs geen geel. De Cook-gokkers zien dus maar liefst vier punten door hun neus geboord. Liverpool kreeg amper zes hoekschoppen, toch zaten velen in de buurt. Relatief veel deelnemers aan de prono scoorden dus vier of vijf punten, maar een viertal wist maar liefst 8/10 te behalen: Bonte Benny + Put Nico + Tuyten Gino + Dominczak Yannick.

Bonte Magali blijft koploper, maar ziet alweer enkele concurrenten naderen. Het wordt nu echt drummen voor de ereplaatsen. Kan iemand tegen Napoli een gooi naar de eerste plaats doen? Bonte Benny klimt naar de tweede plaats in de algemene stand en de eerste in de tweede periode.

> stand prono <

YNWA!