Gomez out met gebroken been

Gomez out met gebroken been

Slecht nieuws voor Joe Gomez. De verdediger van Liverpool FC moest tegen Burnley geblesseerd het veld verlaten na een aanslag van Ben Mee. Uit scans is gebleken dat Gomez een breuk heeft opgelopen in zijn onderbeen. Als de behandeling goed verloopt, zou Gomez ongeveer zes weken buiten strijd zijn. 

Naast Gomez liggen ook Nathaniel Clyne en Dejan Lovren in de lappenmand. Hierdoor is de spoeling heel dun achteraan. Andrew Robertson is wel wedstrijdfit, Jurgen Klopp gunde hem rust tegen Burnley. 

Op het middenveld keert Georginio Wijnaldum terug na een lichte blessure. Sadio Mane heeft nog steeds last van de snijwonde die hij opliep tegen Everton. Hij zit mogelijk wel in de kern, maar heeft amper kunnen trainen deze week. Ook Dominic Solanke is geblesseerd, de aanvaller zou zondag de groepstrainingen hervatten. 

Van de langdurig geblesseerden Rhian Brewster en Alex-Oxlade Chamberlain viel er geen nieuws te rapen.