Prono: zaterdag alweer verplaatsing naar Bournemouth

Prono: zaterdag alweer verplaatsing naar Bournemouth

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Bournemouth – Liverpool FC

zaterdag 8 december 2018, 13u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen Burnley won Liverpool, bijna iedereen dus minstens twee punten. Maar er viel maar één gele kaart, voor de nobele onbekende Vydra. Niemand meer dan 7/10 dus. Vansevenhant Steve en Coeck Dirk waren de toppers van de speeldag. Ze wisten dat het 1-3 zou worden en dat LFC maar liefst negen hoekschoppen zou krijgen. Het duo prijkt ook samen aan de leiding in periode twee. In de algemene stand blijft Bonte Magali leider. Het groepje achtervolgers wordt wel versterkt, vooral Wassenaar Christel maakt een mooie sprong van 6 naar 2. 

> stand prono <

YNWA!