Prono: periode 2 begint met derby

Prono: periode 2 begint met derby

Zondag start de tweede periode van de prono 2018-2019. Een ideale kans voor nieuwkomers of deelnemers die een beetje achterop geraakt zijn om voor een prijs te gaan. De eerste match van de tweede periode is meteen de Merseyside derby tussen Liverpool FC en Everton FC. Zondag 2 december is de aftrap om 17u15. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

De uiterst spannende eerste periode is uiteindelijk ten prooi gevallen aan Bonte Magali. Ze haalde amper vier punten, maar dat was voldoende om haar rechtstreekse concurrenten af te houden. Vereecke Rik had de beste score tegen PSG met 7/10. Hij was de enige die wist dat Liverpool met 2-1 zou verliezen. Klopp deed één wissel voor de 69ste minuut. Moting en Alves waren de eerste invallers, daarna volgden Shaqiri, Keita, Sturridge en Rabiot. 

> eindstand periode 1 <

YNWA!