Liverpool ziet vallende sterren in Parijs

Liverpool ziet vallende sterren in Parijs

PSG – Liverpool FC 2-1

Liverpool FC heeft verloren in Parijs tegen PSG en moet nu op de laatste speeldag winnen met twee doelpunten verschil van Napoli. PSG was sterk aan de partij begonnen, maar nadat de thuisploeg op voorsprong kwam verwaterde de match helemaal. PSG haalde het tempo helemaal uit de partij met de ene duik na de andere. 

PSG zette meteen hoog druk en kreeg ook enkele kansen. Alisson Becker kon enkele keren redding brengen, maar moest zich in de 13de minuut toch gewonnen geven tegen Juan Bernat. Liverpool kwam beter in de partij, maar PSG liep op de counter verder uit. Neymar mocht van dichtbij in doel tikken. Vlak voor rust kon James Milner vanaf de stip milderen tot 2-1.

Na de pauze kwam Liverpool nooit in de buurt van het doel van Gianluigi Buffon. PSG verdedigde stevig en versierde verschillende vrije trappen waardoor er weinig tempo in de match zat. 

Liverpool: Alisson, Gomez, Lovren, Van Dijk, Robertson, Milner (Shaqiri), Henderson, Wijnaldum (Keita), Mane, Salah, Firmino (Sturridge).