U18 legt er zes in het mandje tegen Reading, U23 gelijk

U18 legt er zes in het mandje tegen Reading, U23 gelijk

Liverpool U18 – Reading 6-0

De U18 van Liverpool FC is uitstekende bezig in de Premier League Cup met 6/6. Tegen Reading haalden de jonge Reds het met 6-0. De jonge Reds domineerden de partij en creëerden veel kansen, toch was het bijna veertig minuten wachten op de eerste treffer. Paul Glatzel was de doelpuntmaker van dienst. Na de pauze vlogen de ballen dan toch tegen de netten. Glatzel verdubbelde al snel de voorsprong. Invaller Bobby Duncan scoorde ook twee keer. Tom Clayton en Elijah Dixon-Bonner stonden ook aan het kanon. 

Liverpool U18: Jaros, Hoever, Boyes, R Williams, Clayton, Clarkson (Ritaccio), Tagseth, Bearne (Dixon-Bonner), Glatzel (Duncan), O’Rourke, Longstaff.

 

Liverpool U23 – Burnley 1-1

Voor de U23 blijft het minder lekker lopen. De jonge garde speelde 1-1 gelijk tegen Burnley waardoor LFC nu 1/6 heeft in de Premier League Cup. Liverpool had veel kansen, maar enkel Glen McAuley kon scoren. Bobby Adekanye en Rafael Camacho misten beiden een strafschop. Na afloop sprak trainer Neil Critchley duidelijke taal: “Het was een frustrerende dag voor ons en dat begint een wederkerend probleem te worden. We misten intelligentie in ons spel en de beslissingen voor doel lieten te wensen over. We missen te veel kansen.”

Liverpool U23s: Grabara, N. Williams, Larouci (Coyle, 60), Masterson, Johnston, Chirivella, Adekanye, Lewis, McAuley, Christie-Davies, Camacho (Millar, 60).