Reds onderuit in Belgrado

Reds onderuit in Belgrado

Rode Ster Belgrado – Liverpool FC 2-0

Liverpool FC is heeft zijn tweede nederlaag in de Champions League opgelopen. Rode Ster klaarde de klus voor rust. 

Tijdens de eerste helft kregen beide ploegen kansen. Daniel Sturridge trapte net over. Alisson Becker moest enkele keren redding brengen, maar was kansloos bij de openingsgoal. Milan Pavkov kopte de hoekschop hard in doel. Zeven minuten scoorde Pavkov zijn tweede van de avond. Hij kreeg te veel ruimte en pegelde de bal zuiver in de hoek. Liverpool kreeg nog kansen, vooral Adam Lallana was een paar keer dicht bij een treffer, maar de Reds kregen de bal niet tussen de palen. 

Jurgen Klopp voerde twee wissels door bij de rust en Rode Ster zakte nu dieper terug. Liverpool kreeg ook na rust kansjes, maar kon Rode Ster nooit echt verontrusten. Andrew Robertson zag een afgeweken voorzet bovenop de deklat landen. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Gomez), Matip, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Milner, Lallana (Origi), Mane, Salah, Sturridge (Firmino).