Klopp recupereert spelers voor Rode Ster

Klopp recupereert spelers voor Rode Ster

Jurgen Klopp had goed en slecht nieuws over de ziekenboeg tijdens zijn persconferentie in aanloop naar het duel in de Champions League tegen Rode Ster Belgrado. Sadio Mane, James Milner en Georginio Wijnaldum kunnen meespelen tegen de Servische topclub. Mane keert terug na een handblessure terwijl Milner en Wijnaldum na Huddersfield licht geblesseerd waren. 

Voor Jordan Henderson is er minder goed nieuws. Hij liep tegen Huddersfield een hamstringblessure op. Volgens Klopp is het niet heel ernstig, maar zal de kapitein toch enkele weken aan de kant staan. Naby Keita heeft ondertussen de looptrainingen hervat, maar zal zeker niet speelklaar geraken deze week. 

Klopp liet verder uitschijnen dat Fabinho aan de aftrap zou verschijnen tegen Rode Ster. De Duitser vindt dat de Braziliaanse middenvelder zich voldoende heeft aangepast aan de speelstijl van de Reds.