Prono: woensdag Rode Ster

Prono: woensdag Rode Ster

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Rode Ster Belgrado

woensdag 24 oktober 2018, 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Iedereen had een zege opstaan tegen Huddersfield, maar niemand had op 0-1 gegokt! Straf! Mohamed Salah maakte het grote verschil met zijn goal: drie punten in de stand, maar ook drie punten voor de prono. Sturridge en Lallana kregen hun kans en speelden ook hun rol door beiden geel te pakken. Maar liefst vijf deelnemers aan de prono gokten op Salah en twee keer geel en haalden daardoor 7/10. Met 4/10 deed leider Magali Bonte het niet slecht, maar ze ziet toch een aantal concurrenten de kloof verkleinen. Het wordt weer spannender. 

> stand prono <

YNWA!