Glatzel gaat op zijn elan verder

Glatzel gaat op zijn elan verder

Liverpool U18 – Wolves 3-0

Paul Glatzel blijft uitstekend op dreef dit seizoen. Hij scoorde opnieuw twee keer voor de U18 van Liverpool FC. Ook Elijah Dixon-Bonner pikte zijn goaltje mee. Liverpool U18 staat nu tweede, op één punt van leider Everton. 

Liverpool U18: Jaros, Hoever, Boyes, R. Williams, Clayton, Clarkson, Dixon-Bonner, Cain (Sharif, 69), Glatzel (O’Rourke, 75), Duncan, Longstaff (Ritaccio, 77).

 

Liverpool U23 –  Derby 2-3

Voor de U23 loopt het minder lekker. Na een nederlaag tegen Derby staan de Reds pas tiende. Het verschil met de leiders bedraagt wel amper zes punten. Tegen Derby had Matty Virtue LFC al vroeg op voorsprong gebracht, maar Derby nam het commando over. Dertien minuten voor tijd scoorde Isaac Christie-Davies de gelijkmaker voor Liverpool. Toch trok Derby het laken nog naar zich toe in de slotfase.

Bij Liverpool speelde Ben Woodburn meer dan een uur mee. Hij komt bij Sheffield United amper aan spelen toe en mocht wedstrijdritme opdoen bij de U23 van zijn moederclub. 

Liverpool U23: Kelleher, Williams, Lewis, Johnston, Juanma, Chirivella, Virtue, Christie-Davies, Camacho, Woodburn (McAuley), Millar.