Blessurezorgen bij vijf Liverpoolspelers na interlandvoetbal

Blessurezorgen bij vijf Liverpoolspelers na interlandvoetbal

Na het interlandvoetbal de voorbije dagen, moeten de Reds zaterdag opnieuw aan de slag in de Premier League. Voor sommigen wordt het een race tegen de klok om de match tegen Huddersfield te halen. 

Sadio Mane is succesvol geopereerd aan zijn hand nadat hij zich blesseerde tijdens een training bij Senegal. In principe kan hij zaterdag spelen. Ook Virgil Van Dijck is inzetbaar. Hij speelt al geruime tijd met pijnstillers omwille van een ribblessure. Hij miste hierdoor de interland tussen België en Nederland. 

In Egypte verliet Mohamed Salah geblesseerd het veld en bij Guinea liep ook Naby Keita een blessure op. Keita zou enkele weken out zijn met een probleem met de hamstring. Bij Salah zou het zeker niet om een spierscheur gaan, maar een kleine verrekking. 

James Milner trainde deze week niet mee met de groep omwille van een hamstringblessure, maar Adam Lallana lijkt klaar om terug wedstrijden te spelen.