Shaqiri heeft genoeg aan één helft tegen Southampton

Liverpool – Southampton 3-0

Liverpool FC blijft winnen in de Premier League, tegen Southampton wonnen de Reds met 3-0. De eindstand stond bij de rust al op het scorebord.

LFC kwam in de tiende minuut op voorsprong toen Wesley Hoedt een harde voorzet van Xherdan Shaqiri in zijn eigen doel werkte. Liverpool bleef kansen creëren en Joel Matip kopte bij een hoekschop de 2-0 tegen de netten. Vlak voor rust knalde Shaqiri een vrije trap tegen de onderkant van de dwarsligger, Mohamed Salah reageerde het snelst en werkte de bal over de lijn.

Jurgen Klopp besloot na rust meer controlerend te gaan spelen en bracht James Milner voor Shaqiri. De Reds hielden vlot stand en boekten hun zevende zege op rij.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip (Gomez), Van Dijk, Robertson, Wijnaldum (Keita), Henderson, Shaqiri (Milner), Mane, Salah, Firmino.